Istoric MAXTHERM

 

Magazin Maxtherm 2002Infiintata in anul 2001 societatea MAXTHERM SRL si-a inceput activitatea intr-un spatiu de 200 mp, magazin cu un mic depozit de pe strada Constantin Brancoveanu din Arad, obiectul principal de activitate fiind comercializarea materialelor pentru instalatii termice si sanitare.

Inca de la inceput am ales sa comercializam numai produse de calitate, adresandu-ne in primul rand clientilor exigenti pentru care confortul , aspectul instalatiei si durata de viata a acesteia conteaza. In urma colaborarii cu instalatori si firme de instalatii care au ca obiectiv principal lucrul de calitate, am reusit sa selectam atent marcile comercializate, astfel incat la ora actuala putem spune ca asiguram cele mai bune produse si servicii la un raport calitate-pret corect.

In anul 2002 am inceput comercializarea centralelor termice Junkers (BOSCH).

Datorita numarului mare de centrale vandute, in anul 2004 am decis infiintarea departamentului service. In urma scolarizarii tehnicienilor si a examenelor sustinute, am obtinut autorizatiile ISCIR necesare activitatii de service, montare-instalare, punere in functiune si verificari tehnice periodice pentru toata gama de puteri, incepand de la minicentrale de apartament si pana la centrale termice industriale. In momentul de fata departamentul service are in evidenta peste 2500 de centrale.

In decursul anilor spatiul in care ne-am desfasurat activitatea a devenit neincapator, astfel incat in anul 2006 am achizitionat un teren de 3600 mp pe strada Padurii nr. 2 – 4 (intre Confectii si Aradeanca), unde in primavara anului 2007 am inceput constructia unui magazin cu showroom si depozit care sa corespunda atat ca spatiu de expunere cat si ca spatiu de depozitare. In ciuda crizei economice, in vara anului 2009 am reusit sa finalizam acest magazin si in momentul de fata ne desfasuram activitatea intr-un spatiu modern cu showroom de 300mp pe doua nivele, depozit de 400mp, sala de scolarizari, service si birouri.

Sediul Maxtherm AradIn anul 2008 am devenit distribuitori ai firmei Vaillant asigurand atat comercializarea cat si service-ul pentru produsele acestei renumite marci germane.

Oferim clienţilor o gama largă de produse de instalaţii termice si sanitare, pachete complete de sisteme de incalzire, clasice, in pardoseala sau energii regenerative (pompe de caldura, panouri solare), asigurându-le suport tehnic, consultanta, service, precum si transport gratuit al marfurilor la domiciliu.

Pentru MAXTHERM satisfactia clientilor este importanta, astfel incat le oferim numai CALDURA DE CALITATE !

This entry was posted in Maxtherm. Bookmark the permalink.

Comments are closed.