Filtre magnetice pentru apa

Filtre magnetice pentru apa Aquamax

Aquamax Italia este una dintre companiile cu renume in lume, avand ca principal scop gasirea de solutii de tratare a apei. Calitatea si fiabilitatea sistemelor de filtrare Aquamax, se gaseste in intreaga sa gama de produse, de la produse destinate uzului civil si industrial, pana produsele destinate masinilor de spalat sau produselor destinate boilerelor.

Filtrele magnetice XCAL

Principiul de functionare Aquamax XCAL

Tehnologia XCAL rupe moleculele de bicarbonat de calciu (apa dura, Ca(HCO3)2) in ioni, astfel se exclude riscul depunerilor de calciu pe instalatii. In plus, tehnologia XCAL transforma carbonatul de calciu intr-un nou cristal numit aragonit. Acesta este solubil in apa, nu se depune pe metale si este usor de eliminat. Filtrele magnetice XCAL functioneaza autonom, fara a necesita alte aparate sau substante chimice, oferind o apa ce poate fi folosita in activitatile dumneavoastra zilnice.

    Gama de produse:

  • Pentru aplicatii civile si industriale
  • Pentru masinile de spalat rufe si vase
  • Pentru boilere

Filtru magnetic XCAL 6000 – XCAL 2000 – XCAL 1800 pentru aplicatii civile si industriale

Filtru magnetic Aquamax  XCAL

Gama de filtre magnetice anticalcar XCAL 6000, 2000, 1800 este ideala pentru aplicatii civile si industriale: instalatii civile de dimensiuni medii si mari; aplicatii pe cicluri industriale cu folosire de apa calda; cicluri industriale cu productie de vapori; turnuri de racire; utilaje pentru alimentatie publica.

Filtru magnetic ECO MAX WATER pentru masinile de spalat rufe si vase

Filtru magnetic ECO MAX WATER

ECOMAXWATER este un filtru magnetic anticalcar care asigura viata lunga si eficienta maxima masinilor de spalat rufe si masinilor de spalat vase protejandu-le impotriva calcarului.

Este ecologic pentru ca nu foloseste produse chimice, simplu de instalat si economic din punct de vedere al consumului de detergent.

Filtru magnetic XCAL DIMA – XCAL DIMA L pentru boilere

Filtru magnetic XCAL DIMA - XCAL DIMA L

Modelul XCAL DIMA este utilizabil la toate tipurile de centrale. Legatura este directa prin intermediul verigilor de legatura (patent pendine AQUAMAX) care usureaza instalarea chiar in spatii foarte reduse.

Filtru magnetic XCAL SHUTTLE

Filtru magnetic XCAL SHUTTLE

Filtrul magnetic anticalcar XCAL Shuttle este indicat pentru centrale termice murale si in mod special pentru instalatii deja existente deoarece instalarea sa nu are nevoie de nici o interventie mecanica.

Se aplica prin presiune pe tuburi de 16 mm.

Pentru detalii despre produse, oferte, sau alte informatii sunati la:
0257.349464

Comments are closed.