Dedurizatoare EcoWater

Dedurizatoare EcoWater

Dedurizatoarele EcoWater sunt definite prin eleganta, simplitate si fiabilitate, fiind usor de exploatat. Au un aspect placut si prietenos incadrandu-se perfect in ambientul Dvs.

Regenerare proportionala dupa volum – determinarea momentului optim pentru regenerare este stabilit numai functie de volumul de apa consumat. Fata de sistemele clasice, unde momentul regenerarii este dinainte stabilit in timp, regenerarea dupa volum asigura un consum minim de sare si apa consumata.

Rezervor de sare uscat – echipamentul introduce si foloseste doar cantitatea de apa necesara dizolvarii unei anumite cantitati de sare riguros calculata. In acest fel, sarea care ramane in vasul de stocare este uscata nefiind dizolvata si consumata inutil.

Fabricarea solutiei de saramura cu apa dedurizata – regenerarea este maxim eficientizata, nefiind nevoie de sare pentru a anula duritatea apei folosite la spalare.

Parametri de functionare controlati de microprocesor si afisati pe un display electronic – microprocesorul permite optimizarea tuturor parametrilor de functionare si regenerare prin efectuarea de calcule statistice.

Pornind de la valoarea efectiva a duritatii, a consumului de apa si al nivelului de sare din vasul de stocare, echipamentul calculeaza, afiseaza si dispune de:
– consumul de apa instantaneu, mediu zilnic si total de la punerea in functiune
– capacitatea de tratare disponibila pana la urmatoarea regenerare
– avertizare daca in rezervorul de stoc sare cantitatea disponibila este scazuta
– posibilitatea introducerii/modificarii valorii duritatii apei de alimentare
– memorie electronica de lunga durata a setarilor echipamentului

– in cazul intreruperilor accidentale de curent, acestea se pastreaza fara a fi necesara reprogramarea echipamentului.

Toate acestea asigura un consum de sare si un consum de apa pentru regenerare cu 50% mai scazute fata de sistemele conventionale, realizand importante economii.

Dedurizare rezidential ESM 9 CE +

Dedurizare rezidential ESM 9 CE +

Acest dedurizator poate fi instalat fara probleme in apartamentul Dvs, inclusiv in masca de sub chiuveta, sub centrala termica etc. Gratie dimensiunilor sale foarte reduse este ideal pentru apartamente sau pentru orice aplicatii in care spatiul ocupat de echipament este un factor insemnat.

Nu se recomanda pentru duritati mai mari de 20 oG.
Capacitate de tratare (°F x m³) = 44
Conexiuni intrare / iesire optional – 3/4″ sau 1”.
Debit = 800 (litri/h)
Dimensiuni de gabarit = 42 x 30 x 55 (cm)

Dedurizare rezidential ESM 11 CE +

Dedurizare rezidential ESM 11 CE +

Daca aveti probleme cu depunerile de calcar, dar aveti la dispozitie un spatiu limitat in casa Dvs… va prezentam dedurizatorul ESM 11 CE care se distinge prin dimensiuni extrem de reduse in raport cu capacitatea disponibila de tratare a apei si debitul instantaneu.

Nu se recomanda pentru duritati mai mari de 25 oG.
Capacitate de tratare (°F x m³) = 65
Conexiuni intrare / iesire 1”
Debit = 900 (litri/h)
Dimensiuni de gabarit = 54 x 42 x 67 (cm)

Dedurizator ESM 25

Dedurizator ESM 25

Dedurizatorul ESM 25 este definit prin eleganta, simplitate si fiabilitate. Consumurile de sare pentru regenerare sunt infime, sarea nu mai trebuie considerata un cost constant in exploatare.
Capacitatea ridicata de stocare a sarii (91 Kg) ii asigura o mare autonomie de functionare.
Acest dedurizator raspunde nevoilor familiilor numeroase si micilor comercianti. De asemenea, in cazuri in care duritatea apei de alimentare depaseste valori de 30-35 °G, dedurizatorul ESM25 este un echipament ce va poate oferi confortul dorit, precum si costuri reduse generate de consumul de sare in exploatare.

Capacitate de tratare (°F x m³) = 172
Conexiuni intrare / iesire 1”
Debit = 2100 (litri/h)
Dimensiuni de gabarit = 50 x 36 x 115 (cm)

Dedurizator ESM 42

Dedurizator ESM 42

Dedurizatorul ESM 42 este ideal pentru imobile cu mai multi locatari, grupuri mici de case, pensiuni, mini-hoteluri, brutarii, micii producatori de lapte, saloane de cosmetica etc., garantandu-va o discretie exemplara datorita esteticii sale.

Instalat in spalatoria de rufe, garaj sau magazie, permite acoperirea tuturor necesitatilor legate de apa.Capacitatea ridicata de stocare a sarii (113 Kg) ii asigura o mare autonomie de functionare .

Capacitate de tratare (°F x m³) = 262
Conexiuni intrare / iesire 1 1/4”
Debit = 3400 (litri/h)
Dimensiuni de gabarit = 76 x 41 x 145 (cm).

Pentru detalii despre produse, oferte, sau alte informatii sunati la:
0257.349464

Comments are closed.