Cazi de baie

Cazi de baie Fibrex

Desi exista o multitudine de modele si stiluri de cazi de baie din care puteti alege, selectarea cazii potrivite in functie de nevoile dumneavoastra poate fi o sarcina dificila, mai ales daca aveti o baie mica. Functia de baza a unei cazi de baie este relaxarea. Unii pot spune ca o cada de baie este necesara, in primul rand, pentru spalare si imbaiere, insa pentru asta exista cabinele de dus. O cada, pe de altă parte, va sta la dispozitie pentru momentele in care doriti sa petreceti cel putin o jumatate de ora in baie.

Cada de baie Niagara

Detalii tehnice [.pdf]

Cada de baie Niagara

Cada de baie Niagara este o cada de colt semirotunda simetrica, din placa acril antibacterian. Produsele din acril antibacterian beneficiaza de rezistenta, durabilitate, rigiditate, nu se decoloreaza si nu isi pierde atractivitatea deoarece este colorat in masa.

Dimenisuni: (L x L x H) – 1500 mm x 1500 mm x 420 mm

Orice model de cada de baie de la FIBREX, se poate livra cu sistem de hidro si aeromasaj, cu masti frontale, laterale, cu suporti metalici reglabili, cu sifon automat sau simplu.

Cada de baie Nory

Detalii tehnice [.pdf]

Cada de baie Nory

Cada de baie Nory este o cada de colt semirotunda simetrica, din placa acril antibacterian. Produsele din acril antibacterian beneficiaza de rezistenta, durabilitate, rigiditate, nu se decoloreaza si nu isi pierde atractivitatea deoarece este colorat in masa.

Dimensiuni: (L x L x H) – 1250 mm x 1250 mm x 485 mm

Cada de baie Ingrid

Detalii tehnice [.pdf]

Cada de baie Ingrid

Cada de baie Ingrid ofera performanta superioara si functionalitate remarcabila – Cada Ingrid combina hidroterapia cu design-ul discret dat de caracteristicile esentiale ale unei cazi de baie: estetica, ergonomie si functionalitate. Aceasta combinatie te scapa de efectele stresului si te ajuta sa te simti mai bine.

Dimensiuni: (L x L x H) -1400 mm x 1400 mm x 440 mm.

Cada de baie Nicole

Detalii tehnice [.pdf]

Cada de baie Nicole

Cada de baie Nicole e alegerea ideala pentru orice camera de baie. Forma speciala pe care o are cada Nicole ii confera o alura mai sofisticata si un plus de originalitate prin grija cu care a fost lucrat fiecare detaliu. Este o cada ideala pentru orice dimensiune a camerei, asta datorita si colturilor sale inegale.

Dimensiuni: (L x L x H) – 1700 mm x 1000 mm x 405 mm.

 

Pentru detalii despre produse, oferte, sau alte informatii sunati la:
0257.349464

Comments are closed.