Centrale termice electrice

Centrala electrica Ray

Centrala termica electrica Protherm Ray

Centrala termica electrica Protherm Ray este disponibila in variantele de putere de 6kw, 9kw, 12kw, 15kw, 18kw, 21kw, 24kw si 28kw, cu alimentare la 220/380V.

Centrala electrica Protherm Ray

Pliant centrala electrica Protherm Ray [.pdf 300 kb]

Cartea tehnica centrala electrica Protherm Ray [.pdf 900 kb]

Caracteristici:

  • Poate functiona in modul cel mai economic.
  • Posibilitatea legarii in cascada.
  • Service simplu.
  • Conectarea puterii graduala.
  • Control colectiv de la distanta (HDO).
  • Nivel de zgomot redus.
  • Design modern.

Noua serie imbunatatita de centrale termice electrice Protherm Ray ofera o posibilitate moderna pentru realizarea incalzirii apartamentelor sau a caselor familiale.
Centrala electrica Protherm Ray ofera un confort ridicat prin nivelul de zgomot foarte redus, prin automatizarea completa si prin faptul ca practic nu necesita intretinere.

La livrare, aceste centrale termice electrice Protherm Ray sunt  echipate cu elementele de masura, protectie si control necesare unei functionari in deplina siguranta si parametrii optimi. Sunt echipate cu sistemul de control.

Avantajele utilizarii energiei electrice:

– retea de alimentare cu energie electrica foarte vasta;
-centrala electrica Protherm Ray nu produce emisii de noxe, nu dauneaza mediului, deci poate fi utilizat chiar si in zone protejate din acest punct de vedere; -centralele electrice nu necesita aer de combustie;
-nu necesita cos de fum pentru evacuarea gazelor de ardere;
-la centrala electrica Protherm Ray reglajele sunt simple, iar reactia la acestea este rapida si eficienta;
-confort ridicat in functionare.

Centrala electrica Protherm Ray asigura cuplarea graduala a puterii, astfel incat sa se evite suprasolicitarea reletei electrice;

Centrala electrica Protherm Ray asigura functionarea automata a pompei pentru a asigura utilizarea in mod eficient a intregii cantitati de caldura continuta de agentul termic;

La centrala electrica Protherm Ray pompa ramane in functiune inca 2 minute dupa oprirea centralei, pentru a utiliza energia acumulata in centrala termica electrica in sistemul de incalzire.

Pentru detalii despre produse, oferte, sau alte informatii sunati la:
0257.349464

Comments are closed.