Centrale termice prin condensare Bosch

Centrale termice prin condensare Bosch

Centrala termica cu condensare pe gaz, cu montare pe perete, Bosch Condens 2300 W

Rentabil: Condens 2300 W asigură confort cu costuri reduse în locuinţa dumneavoastră.

Bosch Condens 2300 W
Instructiuni de utilizare Bosch Condens 2300 W

Privire de ansamblu

 • Eficienţă maximă deoarece echipamentul se adaptează automat la necesarul dumneavoastră de încălzire
 • Spaţiu de montare redus datorită dimensiunilor compacte
 • Design fascinant

Manevrare simplă

Condens 2300 W este extrem de uşor de utilizat. Veţi reuşi fără să depuneţi eforturi, chiar şi fără pregătire de specialitate.

Foarte eficient

Arzătorul modulant al centralei termice Condens 2300 W se adaptează automat la un interval de 10% până la 100% din puterea maximă în funcţie de necesarul dumneavoastră termic actual. Astfel, echipamentul este eficient chiar şi atunci când nu este necesară funcţionarea acestuia la capacitate maximă. Rezultatul: o eficienţă energetică de 94% pentru încălzirea încăperilor, în funcţie de anotimp.

Pur şi simplu silenţios

Aveţi posibilitatea de a instala Condens 2300 W şi în spaţii locative, deoarece izolaţia excelentă asigură un nivel de zgomot redus. Cu alte cuvinte: aparatul încălzeşte fără a deranja pe nimeni. Astfel, cu echipamentele Bosch de înaltă calitate beneficiaţi de un confort sporit în locuinţa dumneavoastră.

Centrala termica cu condensare pe gaz, cu montare pe perete, Bosch Condens 2500 W

Condens 2500 W asigură în mod fiabil și eficient încălzirea și prepararea apei calde menajere în locuinţa dumneavoastră, facilitând în același timp economisirea de energie.

Condens 2500 W

Instructiuni de utilizare Bosch Condens 2500 W

Privire de ansamblu

 • Confort apă caldă, 3 stele
 • Nivel de zgomot scăzut
 • Automatizare, cu senzor exterior de temperatură, integrată în centrala termică cu condensare
 • Interval modulare 1:8

Amplasare

Este mai ușor decât vă închipuiți să găsiţi în locuință un loc adecvat pentru echipamentul Condens 2500 W. Datorită designului său modern, de dimensiuni mici, această centrală termică murală nu doar arată foarte bine, ci ocupă şi foarte puțin spațiu. Centrală termică este echipată standard cu racorduri verticale pentru montarea estetică pe perete.

Randament

Datorită tehnicii de condensare, centrala termică cu condensare Condens 2500 W are un randament 93%, prin care se obţine o economie de gaz considerabilă.

Raport preţ – performanţă atractiv

Centrala termică cu condensare Condens 2500 W este prevăzută cu o automatizare cu senzor exterior de temperatură, această modalitate de reglare fiind recomandată atât în cazul încălzirii în pardoseală, cât și prin radiatoare. Automatizarea cu senzor de exterior optimizează performanțele centralei termice în funcție de necesarul de căldură al clădirii. Utilizarea acesteia este simplă și intuitivă. Echipamentul are o unitate electronică de comandă, nou dezvoltată, care oferă posibilitatea de a utiliza toate unitățile actuale de reglare și, module de comandă și control Bosch.

Putere termică nominală

 • pentru încălzire: 24 kW
 • pentru a.c.m.: 28 kW

Dimensiuni

Lățime x înălțime x adâncime: 400 mm x 815 mm x 300 mm

Centrala termica cu condensare pe gaz, cu montare pe perete, Bosch Condens 3000 W

Centrală termică în condensare Condens 3000 W, cu tiraj forţat, este disponibilă ca model Combi, care asigură atât încălzirea locuinţei, cât şi apa caldă în regim instantaneu – totul cu acelaşi echipament. Împreună cu o automatizare corespunzătoare, aceasta poate fi utilizată pentru sistemele de încălzire prin radiatoare și în pardoseală.

Condens 3000 W

Instructiuni de utilizare Bosch Condens 3000 W

Privire de ansamblu

 • Confort apă caldă, 3 stele
 • Panou de comandă multifuncţional uşor de utilizat
 • Datorită noului program de reglare, centrala termică cu condensare este compatibilă cu instalaţii solare

Amplasare

Centrala termică cu condensare Condens 3000 W funcţionează silenţios și se poate instala într-un spaţiu redus, fiind astfel o soluţie excelentă pentru locuinţe și case unifamiliale.

Eficienţă energetică

Gradul de eficienţă anual de 92% ajută la economisirea energiei, fără a afecta confortul, deoarece la încălzire, centrala termică cu condensare utilizează o mare parte a căldurii degajate de gazele arse. Prin urmare, gradul de eficienţă al echipamentului, considerată pe întreaga durată a anului, este cu aproximativ 20% mai ridicat decât la o centrală termică convenţională, astfel la aceeaşi putere se utilizează mai puţin gaz.

Confort apă caldă

Centrala oferă un confort de apă caldă de 3 stele, datorită funcţiei QuickTap a modelului combi care pune la dispoziţie apă caldă rapid şi simplu.

QuickTap (pentru echipamentele combi)

Cu funcţia QuickTap de la Bosch, necesarul de apă caldă este semnalat prin deschiderea scurtă a robinetului de apă caldă. Dacă deschideţi din nou robinetul după câteva secunde, echipamentul livrează imediat apă caldă, deci apa este utilizată mai economic.

Ofertă sistem

La centrala termică murală cu condensare se poate conecta un boiler tampon de apă caldă menajeră. Datorită noului program de reglare echipamentul este compatibil cu instalaţia solară, şi prin aceasta se creşte economia de energie.

Beneficii pentru utilizator

 • Ideal pentru locuinţe sau case unfamiliale.
 • La centrala termică cu condensare se poate conecta un boiler tampon de apă caldă menajeră.
 • Centrala combi are un debit maxim de apă caldă de 12 l/min.
 • Afişaj multifuncţional uşor de utilizat.
 • Funcţionare silenţioasă.
 • Compatibil cu instalaţia solară datorită noului program de reglare.
 • Toate setările se pot fixa printr-o combinaţie specială de taste

Putere termică nominală

Pentru încălzire: 22 kW. Pentru preparare a.c.m.: 28 kW

Dimensiuni

Lățime x înălțime x adâncime: 400 mm x 850 mm x 370 mm

Centrala termica cu condensare pe gaz, cu montare pe perete, Bosch Condens 5000 W

O soluție excelentă în cazul blocurilor, spaţiilor comerciale sau a altor imobile cu un necesar mare de căldură. Centralele termice cu condensare Condens 5000 W îşi îndeplinesc sarcinile de încălzire individual sau conectate în cascadă cu ajutorul automatizărilor cu senzor de exterior.

Condens 5000 W

Instructiuni de utilizare Bosch Condens 5000 W

Privire de ansamblu

 • Pentru încălzirea clădirilor rezidențiale și comerciale
 • Schimbător de căldură din aliaj Al-Si-Mg și posibilitate de conectare la internet
 • Număr de echipamente ce se pot monta în cascadă: maxim 16

Amplasare

Este ideală pentru case uni şi multifamiliale, blocuri de apartamente, clădiri cu mai multe etaje cu destinaţie rezidenţială sau comercială şi chiar pentru anumite obiective industriale.

Eficienţă energetică

Gradul de eficienţă anual de până la 92% ajută la economisirea energiei, fără a afecta confortul, deoarece la încălzire centrala termică cu condensare utilizează o mare parte a căldurii degajate de gazele arse. Prin urmare gradul de eficienţă al echipamentului, considerat pe întreaga durată a anului, este cu circa 20% mai ridicat decât la o centrală convenţională, astfel la aceeaşi putere se utilizează mai puţin gaz.

Ofertă sistem

Producerea apei calde menajere se poate realiza cu ajutorul unor boilere cu o capacitate de 120 ‒ 1000 litri.

Putere termică nominală

70 kW, 100 kW

Beneficii pentru utilizator

 • Clasă de eficiență energetică A pentru încălzire
 • Schimbător de căldură principal din aliaj Al-Si-Mg, ideal pentru tehnologia cu condensare și cu cel mai bun transfer termic cunoscut
 • Posibilitatea de conectare la internet și gestionarea echipamentului de la distanță prin intermediul aplicației Bosch EasyRemote (necesită modulul Bosch MB LAN 2)
 • Posibilitatea de constituire a sistemelor de încălzire extinse cu automatizări suplimentare

Dimensiuni

Lățime x înălțime x adâncime: 520 mm x 980 mm x 465 mm

Centrala termica cu condensare pe gaz, cu montare pe perete, Bosch Condens 7000 W

Tehnologie avansată, sistem de diagnoză inteligent Bosch Heatronic® III. Centrala termică cu condensare Condens 7000 W afișează toate informațiile referitoare la funcționarea echipamentului, pentru a simplifica sarcinile utilizatorului sau ale tehnicianului de service. Este cel mai silențios echipament din categoria sa.

Condens-7000-W

Instructiuni de utilizare Bosch Condens 7000 W

Privire de ansamblu

 • Centrală termică Combi sau Sistem, cu gamă variată de puteri
 • Posibilitate extinsă pentru dezvoltarea sistemului cu automatizări suplimentare
 • Compatibilitate cu instalaţiile solare

Beneficii pentru utilizator

 • Gamă de puteri variată, adecvată pentru instalarea într-o multitudine de tipuri de locuințe
 • Schimbător de căldură principal din aliaj Al-Si-Mg, tip WB5, ideal pentru tehnologia cu condensare și cu cel mai bun transfer termic cunoscut
 • Posibilitatea de conectare la internet și gestionarea echipamentului de la distanță prin intermediul aplicației Bosch EasyRemote (necesită modulul Bosch MB LAN 2)
 • Posibilitatea de constituire a sistemelor de încălzire extinse cu automatizări suplimentare
 • Posibilitatea integrării unei automatizări inteligente în panoul de comandă
 • Compatibil cu sisteme solare datorită noii game de automatizări
 • Echipament silențios

Amplasare

Această centrală este ideală pentru apartamente cu suprafeţe mari, pentru case unifamiliale, multifamiliale sau vile.

Eficienţă energetică

Centrala termică Condens 7000 W excelează la capitolul economie de energie. Tehnologia condensării asigură căldura utilă maximă, consumul de gaz putând fi redus astfel la minim. În plus, Condens 7000 W economisește și energie datorită pompei sale speciale de înaltă eficiență.

Pompele de încălzire non-reglabile convenționale funcţionează întotdeauna la capacitate maximă, însă acest lucru nu este necesar de fiecare dată. Centrala termică Condens 7000 W adaptează automat capacitatea pompei sale la puterea de încălzire, reducând astfel consumul de energie.

Posibilități extinse de conectare

Panoul electronic al centralei termice Condens 7000 W poate fi integrat împreună cu sisteme termice complexe, cu mai multe surse, gestionate de module inteligente de comutare. De această dată, noul panou electronic comandă senzorii de temperatură (temperatură pe tur, după colectare), respectiv a pompei suplimentare integrate în panou.

Confort apă caldă

Centrală termică Combi ZWBR 35-3E 23 prepară şi apă caldă menajeră, având o putere nominală de până la 35 kW

QuickTap (pentru echipamentele combi)

Cu funcţia QuickTap de la Bosch, necesarul de apă caldă este semnalat prin deschiderea scurtă a robinetului de apă caldă. Dacă deschideţi din nou robinetul după câteva secunde, echipamentul livrează imediat apă caldă, deci apa este utilizată mai economic.

Ofertă sistem

Centralele termice Condens 7000 W de 28 kW, 35 kW şi 42 kW pot fi combinate şi cu un boiler de apă caldă menajeră extern pentru sporirea confortului de apă caldă, sau, se poate alege centrala termică Combi care acoperă şi acest confort (35 kW).

Putere termică nominală

Pentru încălzire: 28 kW, 35 kW, 42 kW, pentru preparare a.c.m.: 35 kW (doar pentru modelul Combi)

Dimensiuni

Lățime x înălțime x adâncime: 440 mm x 850 mm x 350 mm

Centrala termica cu condensare pe gaz, cu montare pe perete, Bosch Condens 7000i W

Această centrală vă permite să vă bucuraţi de confort ridicat, simplu şi eficient, în locuinţa dumneavoastră.

Bosch Condens 7000i W

Instructiuni de utilizare Bosch Condens 7000i W

Privire de ansamblu

 • Design inovator, cu panou frontal din sticlă, de înaltă calitate
 • Manevrare simplă
 • Echipament compact pentru economie de spaţiu

Modernizare simplă

Alegând Condens 7000i W, sistemele de încălzire actuale pot fi modernizate rapid şi confortabil. Centrala este deosebit de compactă, putând fi montată chiar şi în nişe înguste. Cu Condens 7000i W, vă puteţi înlocui cu uşurinţă vechia centrală – gata!

Reducere permanentă a consumului de energie

Tehnologia inteligentă asigură întotdeauna facturi foarte mici la gaz. Motivul: arzătorul îşi reglează automat puterea maximă de funcţionare în funcţie de necesarul de încălzire. Astfel, Condens 7000i W funcţionează la un nivel înalt de eficienţă în locuinţa dumneavoastră pe parcursul întregului an.

Utilizare confortabilă

Condens 7000i W şi termostatul inteligent EasyControl CT200 de la Bosch formează combinaţia perfectă pentru locuinţa dumneavoastră. Termostatul inteligent cu design elegant vă permite să setaţi individual temperatura din fiecare încăpere. Funcția de detecție a prezenței şi funcţia de programare automată asigură o reducere semnificativă a consumului de energie.

Centrală termică cu condensare pe gaz, cu montare pe pardoseală şi boiler de acumulare cu stratificare încorporat, Bosch Condens 9000i WM

Designul modern al centralei termice cu condensare, pe gaz, de pardoseală Condens 9000i WM atrage toate privirile. Interiorul este la fel de impresionant ca şi exteriorul, având o serie de caracteristici inedite: tehnologia simplă, revoluţionară, compactă, care permite reducerea consumului de energie. Asigură confort maxim la încălzirea locuinţei şi prepararea apei calde menajere, îndeplinind toate necesităţile dumneavoastră.

Bosch Condens 9000i WM

Instructiuni de utilizare Bosch Condens 9000i WM

Privire de ansamblu

 • Capacități boiler încorporat de 100 litri, 150 litri sau 210 litri
 • Interval modulare 1:10
 • Design atrăgător cu carcasă frontală din sticlă premium
 • Spaţiu redus de amplasare: compact, toate componentele într-o singură unitate

Beneficii pentru utilizator

 • Centrală termică cu boiler încorporat de 100 l, 150 l sau 210 l
 • Schimbător de căldură principal din aliaj Al-Si-Mg, tip WB5, ideal pentru tehnologia cu condensare și cu cel mai bun transfer termic cunoscut
 • Posibilitatea de conectare la internet (Internet ready), având modulul MB LAN 2 integrat și gestionarea echipamentului de la distanță prin intermediul aplicației Bosch EasyRemote
 • Posibilitatea de constituire a sistemelor de încălzire extinse cu accesorii suplimentare
 • Existența circuitelor de încălzire încorporabile (împreună cu separatorul hidraulic)
 • Design unic, compact, cu sticlă Titanium, care transformă echipamentul într-un sistem atrăgător și elegant
 • Asamblarea și întreținerea foarte ușor de realizat, datorită accesului rapid și facil la componentele echipamentului
 • Echipament silențios datorită izolației superioare și a structurii interne

Amplasare

Ideal pentru locuinţe unifamiliale.

Boiler de acumulare cu stratificare

Boilerele a.c.m. disponibile pentru acest echipament sunt deosebit de eficiente, contribuind semnificativ la reducerea costurilor la energie. Cu o capacitate de 100 litri, 150 litri sau 210 litri, acestea acoperă perfect nevoile de apă caldă ale familiei.

Eficienţă energetică

Cu o eficienţă energetică sezonieră de 94% pentru încălzirea locuinţei, în combinaţie cu o automatizare CW 400 cu senzor de temperatură exterioară, centrala termică Condens 9000i WM este încadrată în clasa energetică A+. Arzătorul modulant poate asigura între 10% şi 100% din puterea termică maximă, sporind astfel eficienţa. Acesta reprezintă un beneficiu în momentul în care nu aveţi nevoie de puterea maximă a centralei termice pentru încălzirea locuinţei, întrucât sunt reduse costurile de funcţionare.

Ofertă sistem

Datorită automatizării split, principalele funcţii ale centralei termice Condens 9000i WM pot fi controlate confortabil prin intermediul ecranului tactil. Erorile sunt practic eliminate. În interiorul panoului median de comandă se regăseşte automatizarea CW 400, fiind accesoriu opţional, care permite instalatorului sau tehnicianului de service să activeze sistemul într-un mod facil şi rapid. În acelaşi timp, o interfaţă pentru internet integrată vă permite să controlaţi încălzirea de la distanţă, utilizând aplicaţia instalată pe un dispozitiv mobil.

Putere termică nominală

Pentru încălzire: 30 kW, iar pentru a.c.m.: 30 kW

Dimensiuni

Lățime x înălțime x adâncime: 600 mm x 1860 mm x 670 mm

Pentru detalii despre produse, oferte, sau alte informatii sunati la:
0257.349464

Comments are closed.