Radiatoare de baie

Radiatoare de baie

  • Radiatoare de baie Venus
  • Radiatoare de baie Ares
  • Radiatoare de baie Duna
  • Radiatoare de baie Vela

Caloriferele port-prosop rezolvă cerinţele de practicitate şi căldură. Ideale pentru baie, uşoare şi fără muchii graţie liniilor sobre, se adaptează oricărui tip de mediu şi amenajare.

Radiatoare port prosop pentru baie IRSAP

VENUS

Calorifer port prosop pentru baie VenusCalorifer port prosop pentru baie VenusVENUS este un calorifer elegant si sobru. Mulţumită rafinatului său design cu linii usor curbate, VENUS este ideal pentru orice stil de decor al băii. Acest model se prezintă într-o amplă gamă de dimensiuni (înălţime/lărgime) care permite o alegere optima a
modelului în funcţie de spaţiul disponibil sau de puterea calorică dorită.

ARES

Calorifer pentru baie AresCalorifer pentru baie AresCaloriferul ARES rezolvă exigenţele de utilitate si căldură. Aspectul său discret si elegant se armonizează cu orice tip de mobilier. Este indicat pentru a echipa băile si bucătăriile.
Asa cum este conceput, caloriferul ARES se distinge prin confort si prestaţii optime.

DUNA

Duna - calorifer pentru baieDuna - calorifer pentru baieDUNA este un calorifer port prosop cu liniile moi si rotunjite, unde particularităţile creative se îmbină bine cu detaliile tehnologice. Lipsa de unghiuri îl face să devină un model plin de graţie. Profilul exclusiv al colectorului si tuburile eliptice curbate dau un nou răspuns celor mai exigente cerinţe estetice.

VELA

Calorifer de baie VelaCalorifer de baie VelaVELA este calorifer îngrijit în design, cu tuburi plate în oţel, orizontale, care dau o importanţă si o particularitate spaţiului, fără să-l îngreuneze.
VELA este elementul ideal pentru băi, bucătării, saune, piscine pentru că în afară de a încălzi spaţiul, permite uscarea perfectă a oricărei îmbrăcăminţi.

Pentru detalii despre produse, oferte, sau alte informatii sunati la:
0257.349464

Comments are closed.