Tevi si fitinguri din cupru

Teava si fitinguri din cupru

Teava de cupru FEINROHREN

− Bara cu diametre de la 15 la 108 mm
− Colac cu diametre de la 15 la 22mm
− Colac izolat termic cu diametre de la 15 la 22mm

Teava de cupru FEINROHREN CARBON FREE rezistenta la coroziune este rezultatul experientei de peste 40 aniacumulate de FEINROHREN S.p.A. ITALIA in domeniul tevilor pentru instalatii de INALTA CALITATE.Tevile de cupru CARBON FREE sunt indicate in instalatiile:-sanitare-apa calda si apa rece-incalzire-radiatoare, incalzire in pardoseala, schimbatoare de caldura-gaz-scopuri medicale, LPG, metan, etc.Caracteristici:Tevile de cupru CARBON FREE sunt produse in conformitate cu normele EN 1057 pentru tolerante dimensionalesi caracteristici mecanice.Ca si componenta chimica, este un produs de maxima puritate cu un continut de cuprude cel putin 99,97%, fara a utiliza cupru reciclat.Tratamentul special asigura o mare rezistenta la coroziune si caurmare garanteaza ca apa isi mentine calitatea sa potabila.

Fitinguri din cupru Viega

Fitinguri prin lipire

Detalii tehnice si catalog de produse [.pdf]

Prezentare fitinguri prin lipire Viega [.pdf 6 Mb]

Fitinguri cupru prin lipire

VIEGA ofera pe baza experientei acumulata de-a lungul deceniilor, un sortiment larg in domeniulfitingurilor de reductie din bronz si fitingurilor de lipire pentru toate domeniile instalatiei de case, coturi, teuri,curbe, ocoliri, mufe, piese de reductie, etc. VIEGA ofera acest sortiment de la 6mm la 108mm pentru tot ceea cetine de tevile de cupru. Fitingurile sunt produse din tevi din cupru germane de inalta calitate si fitingurile din bronz,din aliaje de bronz cu reducere de metal greu care corespund noii directive europene pentru apa potabila.

Fitinguri prin presare Viega Profipress

Fitinguri cupru prin presare Viega

Prezentare fitinguri de cupru prin presare Viega Profipress [.pdf 6 Mb]

VIEGA PROFIPRESS este sistemul posibilitatilor nelimitate.Tehnica de imbinare prin presarepermite cu sortimentul diversificat de fitinguri, realizarea de instalatii rationale si complete, din tevi de cupru, intr-un numar mare de domenii de utilizare.Imbinarea prin presare se realizeaza in cateva secunde economisind peste 1/3 din timpul de lucru.Prin forta de presare constanta se realizeaza o imbinare sigura, durabila si stabila.

Fitinguri din alama

Toata gama de fitinguri din alama (coturi, teuri, niple, mufe, reductii si racorduri olandeze) cu dimensiuni cuprinse intre ½” si 1 ½”.

Capac alama

Capac alama

Cot cu talpa din alama

Cot cu talpa din alama

Cot interior-exterior alama

Cot interior-exterior alama

Cot interior-interior alama

Cot interior-interior alama

Dop alama

Dop alama

Mufa alama

Mufa alama

Niplu filet exterior alama

Niplu filet exterior alama

Niplu redus, filet exterior, din alama

Niplu redus, filet exterior, din alama

Reductie int.-ext. alama

Reductie int.-ext. alama

Teu alama

Teu alama

Pentru detalii despre produse, oferte, sau alte informatii sunati la:
0257.349464

Comments are closed.