Termet Polonia: Producator de centrale termice pe gaz si instanturi de ACM

Scurt istoric Termet

Sediul Termet Polonia

Avand o traditie de peste 100 de ani in productia de ceasuri cu pendul Gustaw Becker’s, datorita cererii tot mai diversificate de pe piata, firma Termet, a trecut in anul1950 la productia de frane si dinamuri pentru biciclete, accesorii pentru TV, echipamente de încălzire şi iluminat pentru camping. Anul 1956 a fost un an crucial in istoria firmei Termet, deoarece in acest an a inceput fabricarea de incalzitoare de apa pe combustibil gazos. Deoarece combustibilul gazos a devenit un combustibil tot mai popular pentru incalzirea apartamentelor si caselor din Polonia, gama de produse a firmei Termet s-a diversificat de la an la an.

Primele centrale pe gaz Termet

Productie Termet

Primele centrale pe gaz au fost construite in 1974, firma imbunatatind si extinzand in permanenta gama de produse.In prezent, produsele TERMET S.A. prezente pe pietele din Europa, Asia si America.

Obiectivele si misiunea Termet

In prezent obiectivul principal al companiei este de a asigura clientilor o gama larga de aparate de încălzire si producere de apa calda menajera, de cea mai buna calitate, produse în conformitate cu standardele de siguranţă interne şi internaţionale.

Misiunea se realizează prin analiza sistematică a diverselor nevoi specifice pentru fiecare segment de piata si prin sprijinirea de vânzare a produselor incluse în oferta comercială Termet.

Cele mai compacte centrale termice de pe piata

Cele mai compacte centrale termice de pe piata de profil sunt produse de firma Termet astfel incat pot fi montate cu usurinta in spatii reduse.

Avantajele centralelor Termet

In comparatie cu multe firme care s-au profilat in asamblarea de componente achizitionate de la diversi producatori obtinand in final o centrala termica ieftina si de calitate indoielnica, firma Termet a pus accent pe fabricarea componentelor principale ale centralelor produse, investind continuu in tehnologie, rezultand astfel centrale de cea mai buna calitate pentru care ofera 4 ani garantie ! Un avantaj important pentru clientul final il reprezinta faptul ca piesele de schimb pot fi achizitionate la preturi mult mai mici decat piesele de schimb ale marcilor concurente.

In urma vizitei efectuate in luna aprilie 2011 la firma Termet din Swiebodzice – Polonia, am ramas placut surprins sa vad ca mai exista firme care au rezistat tentatiei de a-si vinde afacerea si continua sa produca CALITATE la preturi accesibile pentru toti.

Gama de produse Termet cuprinde:

Produsele beneficiaza de 4 ani garantie si sunt conforme CE.

Clip de prezentare al fabricarii centralelor termice Termet Polonia

Realizatorul videoclipului: Cristian Vuicin, pentru Maxtherm SRL Arad.
This entry was posted in Centrale Termice, Producatori, Termice and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.