Cosuri de fum Leier

Cosuri de fum Leier LSK

Sisteme complete de cosuri de fum pentru diferite modalitati de incalzire:

  • cu gaz
  • cu lemne
  • cu carbuni
  • cu peleti
  • cu bioenergie

Sistemele de cosuri de fum Leier sunt garantate 33 de ani!

Avantajele sistemului de cos de fum Leier:

Sistem complet Pe parcursul proiectării coşurilor de fum Leier dezvoltatorii au avut mare grijă ca firma noastră să poată oferi constructorilor un sistem complet în cazul celor trei tipuri de coş de fum, protejându-vă astfel de nenumărate posibile neplăceri.

Solutie pentru fiecare sistem de incalzire Sistemele noastre de coşuri de fum pot fi utilizate în cazul încălzirii cu lemne, cu combustibil mixt, cu gaz sau combustibil lichid, respectiv în cazul încălzirii cu bioenergie.

Rezistenta la condensul acid Şamota de o excelentă calitate produsă după tradiţiile germane la un standard înalt rezistă chiar mai multe decenii la toate coroziunile, la acţiunile acizilor produse în urma exploatării foarte intense, totodată este rezistentă la temperaturi foarte înalte fără a se deteriora.

Materie prima naturala Argila expandata la fabricarea mantalei si samota arsa.

Montaj simplu si rapid Montajul coşurilor de fum Leier este simplu, deoarece dimensiunile diferitelor elemente sunt realizate astfel, încât să se îmbine perfect. Înălţimea principalelor elemente ale sistemelor este de 33 cm, un metru de coş de fum construindu-se astfel repede din doar 3 bucăţi.

Fiabilitate Datorită materialelor utilizate, a dezvoltării sistemelor coşurile de fum funcţionează fiabil şi în cele mai vitrege condiţii. Firma noastră asigură garanţie de 33 de ani pentru rezistenţa la condensul acid, precum şi pentru ardere. Durata reală de exploatare a coşurilor de fum poate atinge însă şi dublul acestei perioade.

Un singur coş de fum – mai multe posibilităţi de încălzire Sistemele de coş de fum Leier oferă o asemenea libertate a proiectării şi execuţiei, încât într-un singur coş de fum se pot îmbina sistemele adecvate instalaţiilor de încălzire cu camere de ardere închise cu alte posibilităţi de încălzire.

Combinarea cu aerisire Alegând mantaua cu aerisire, sistemele de coş de fum Leier asigură realizarea aerisirii artificiale, gravitaţionale a încăperilor. Hornul este totodată potrivit chiar şi amplasării ulterioare a unor cabluri (cablu TV, cablul sistemului de alarmă, etc.), fără ca planşeul să fie desfăcut.

Cosuri de fum, in functie de destinatie si metoda de incalzire

Cosuri de fum LK

Cos de fum LKLa coşul de fum LK se pot racorda sobe de teracotă, şeminee, instalaţii pe gaz cu arzătoare atmosferice, cazane cu arzătoare pe gaz, instalaţii de încălzire cu combustibil mixt sau cu lemne, instalaţii de încălzire cu combustibil lichid sau care funcţionează cu bioenergie.

Cosuri de fum LSK

Cos de fum LSKLa coşul de fum LSK se pot racorda sobe de teracotă, şeminee, instalaţii pe gaz cu arzătoare atmosferice, cazane cu arzătoare pe gaz, instalaţii de încălzire cu combustibil mixt sau cu lemne, instalaţii de încălzire cu combustibil lichid sau care funcţionează cu bioenergie.

Cosuri de fum TURBO

Cos de fum TurboLa sistemul de coş de fum Turbo se pot racorda asemena instalaţii de încălzire cu gaz, în care temperatura gazelor de ardere este constantă şi maximum de 200 ºC. În cazul încălzirii pe gaz a caselor şi în privinţa legii gazelor în vigoare, alegerea sistemului de coş de fum Turbo este optimală. Este o soluţie ideală şi pentru locuinţele aflate în blocuri sau duplexuri.

Cosuri de fum Multikeram LAS P1

Cos de fum Multikeram LAS P1

La sistemul de coş de fum Multikeram LAS P1 se pot racorda asemena instalaţii de încălzire cu gaz, în care temperatura gazelor de ardere este constantă şi maximum de 200 ºC. În cazul încălzirii pe gaz a caselor şi în privinţa legii gazelor în vigoare, alegerea sistemului de coş de fum Multikeram LAS P1 este optimală. Este o soluţie ideală şi pentru locuinţele aflate în blocuri sau duplexuri.


Pentru detalii despre produse, oferte, sau alte informatii sunati la:
0257.349464

Comments are closed.