Aspirator central BVC

Aspirator central BVC in Arad

De ce sa optati pentru un aspirator central BVC?

Mai confortabil

Aspirator central BVC - Confortabil si usor de utilizat

Usor de manevrat, menajandu-ne coloana vertebrala prin “tragerea”, prin casa sau pe scari, in locul aspiratoarelor clasice, a unui simplu furtun usor. Pentru aspirare se racordeaza pur si simplu furtunul la prizele de aspiratie, plasate optim in camerele casei. Silentiozitate maxima obtinuta prin plasarea aspiratorului central in pivnita, camere tehnice sau garaj, departe de locul de aspirat. Experienta indelungata a demonstrat ca odata instalat, nu veti dori sa va aspirati locuinta altfel decat cu aspiratorul central BVC.

Mai sanatos

Praful din casa contine particule si microorganisme daunatoare, care pot genera diferite afectiuni si alergii. Spre deosebire de marea majoritate a aspiratoarelor uzuale, fie ele fixe sau portabile, in cazul aspiratoarelor centrale BVC, microparticulele de praf sunt complet evacuate din interiorul spatiilor de locuit. Astfel se evita in cea mai mare parte, pericolul afectiunilor alergice, sau chiar astmatice, generate prin praf.

Un aer mai curat

Aspirator central BVC

Aspiratorul central BVC asigura prin tehnica utilizata o curatire ireprosabila a locuintei dumneavoastra, avand in vedere ca puterea sa mare ramane constanta chiar si pe parcursul unei durate mai mari de aspiratie, tocmai datorita sistemului de filtrare dual ce este format dintr-un filtru permanent, completat cu pungi-filtru de praf pentru golirea comoda a rezervorului. In cazul aspiratoarelor uzuale apar vartejuri de aer in incapere care determina persistenta microparticulelor de praf in aer ore in sir. Prin aceasta tehnica de evacuare a aerului viciat in exteriorul locuintei, se exclude definitiv sursa de pericol pentru starea de sanatate. Chiar si persoanele sensibile la praf pot respira confortabil in timpul aspirarii.

Valoarea casei dumneavoastra creste

Aspiratorul central BVC reprezinta o contributie importanta la cresterea valorii proprietatii dumneavoastra. Locuinta devine mai moderna, cu o dotare tehnica optima, raspunzand cerintelor ecologice si de sanatate. in ceea ce priveste curatenia, igiena si usurinta de manevrare, la nivelul actual al tehnicii, nu exista in prezent nicio alternativa la utilizarea aspiratorului central BVC.

De cate prize de aspiratie e nevoie? Recomandarea noastra este: atatea cate sunt necesare, dar cat mai putine posibil!

Priza aspiratorului central BVC

Tinand cont de faptul ca furtunele de aspiratie dispun de o raza de actiune de 6 pana la 12 m, este necesara instalarea prizelor in functie de planul casei. Trebuie avut insa in vedere sa se poata ajunge fara dificultati cu peria de aspiratie in orice colt al casei. De exemplu, pentru o casa familiala cu o suprafata locuibila de cca 200 – 250 mp, sunt necesare de regula patru pana la sase prize. Deosebit de utila si apreciata de toti proprietarii de autoturisme este instalarea unei prize la intrarea in garaj. Si corpul aspiratorului central dispune de o priza, ceea ce inseamna ca pentru operatia de aspiratie in perimetrul de instalare al aspiratorului BVC nu este necesara instalarea unei prize suplimentare.

Detalii despre aspiratorul central BVC. Catalog si instructiuni de montaj [.pdf 2.6Mb]

Pentru detalii despre produse, oferte, sau alte informatii sunati la:
0257.349464

Comments are closed.