Castigatorii promotiilor Bosch, la Maxtherm

Si in anul 2012 MAXTHERM a organizat in parteneriat cu ROBERT BOSCH ROMANIA promotia O CENTRALA GRATIS pentru clientii care au achizitionat centrale Bosch Gaz 3000 de 24 kw. Premiul a fost si de aceasta data restituirea integral a contravalorii centralei (2499 lei). In urma extragerii din data de 14 decembrie 2012 a fost desemnata castigatoare doamna SELEJAN MARINELA din ARAD.
Tot pe parcursul anului 2012 ROBERT BOSCH ROMANIA a organizat la nivel national campania “Echipamentele de incalzire Bosch iti aduc 101 premii Bosch“.
Patru dintre premii au fost castigate de clientii MAXTHERM:

  • Storcator citrice BOSCH, domnul Horvath Ladislau
  • Aspirator de praf BOSCH, doamna Drache Gabriela
  • Masina de spalat rufe BOSCH, doamna Batrina Valentina
  • Combina frigorifica BOSCH, doamna Petcu Maria

Felicitari castigatorilor!

Castigatorii promotii Maxtherm-BoschCastigatorii promotii Maxtherm-BoschCastigatorii promotii Maxtherm-Bosch | Aspirator de praf BOSCH, doamna Drache Gabriela

Castigatorii promotii Maxtherm-BoschCastigatorii promotii Maxtherm-Bosch

Posted in Maxtherm, Promotii | Comments Off on Castigatorii promotiilor Bosch, la Maxtherm

Maxtherm 10 Ani: S-a desemnat castigatorul tombolei “O centrala gratis!”

Cu ocazia implinirii a 10 ani de activitate, Maxtherm a organizat, in parteneriat cu Robert Bosch Romania, tombola: “O centrala gratis!”

Castigatorul tombolei Maxtherm "O centrala gratis!"

Castigatorul tombolei Maxtherm "O centrala gratis!" Domna Maria Brezan din Pecica

Tombola aniversara s-a desfasurat in perioada 20 septembrie – 30 noiembrie 2011, iar extragerea numelui castigator a avut loc in data de 15 decembrie.
Premiul, in valoare de 2350 lei, reprezantand valoarea centralei cumparate, a fost adjudecat de doamna Maria Brezan, din Pecica, judetul Arad. Felicitari castigatoarei!

Maxtherm multumeste pe aceasta cale tuturor participantilor si va asteapta si pe viitor sa va bucurati de calitatea serviciilor si produselor noastre!

Posted in Centrale Termice, Maxtherm, Promotii | Comments Off on Maxtherm 10 Ani: S-a desemnat castigatorul tombolei “O centrala gratis!”

Maxtherm Service

Maxtherm SRL este autorizata ISCIR pentru montaj, reparatii, intretinere si autorizari pentru centrale termice. Dispunem de personal calificat si instrumente de ultima generatie necesare activitatii de service. Pentru mai multe detalii va rugam sa vizitati pagina: www.maxthermarad.ro/service

Posted in Centrale Termice, Maxtherm, Service | Comments Off on Maxtherm Service

Reclama TV Maxtherm si Maxtherm Service

Reclama TV pentru Maxtherm SRL Arad, ce ruleaza in prezent pe posturile de televiziune:

Reclama TV pentru Maxtherm Service Centrale Termice, luna mai 2011:

Posted in Maxtherm | Comments Off on Reclama TV Maxtherm si Maxtherm Service

Termet Polonia: Producator de centrale termice pe gaz si instanturi de ACM

Scurt istoric Termet

Sediul Termet Polonia

Avand o traditie de peste 100 de ani in productia de ceasuri cu pendul Gustaw Becker’s, datorita cererii tot mai diversificate de pe piata, firma Termet, a trecut in anul1950 la productia de frane si dinamuri pentru biciclete, accesorii pentru TV, echipamente de încălzire şi iluminat pentru camping. Anul 1956 a fost un an crucial in istoria firmei Termet, deoarece in acest an a inceput fabricarea de incalzitoare de apa pe combustibil gazos. Deoarece combustibilul gazos a devenit un combustibil tot mai popular pentru incalzirea apartamentelor si caselor din Polonia, gama de produse a firmei Termet s-a diversificat de la an la an.

Primele centrale pe gaz Termet

Productie Termet

Primele centrale pe gaz au fost construite in 1974, firma imbunatatind si extinzand in permanenta gama de produse.In prezent, produsele TERMET S.A. prezente pe pietele din Europa, Asia si America.

Citeste mai departe!

Posted in Centrale Termice, Producatori, Termice | Tagged , , | Comments Off on Termet Polonia: Producator de centrale termice pe gaz si instanturi de ACM